26.12.2008

Kulunut vuosi on ollut hieno.
On saatu uusi harrastus näyttelyiden parissa, vaikka meidän piti vaan kokeilla paria näyttelyä Ringon kanssa, niin harrastus vei mennessään täysin ja sen myötä ollaan saatu paljon uusia ystäviä ja kavereita.
Näyttelyharrastuksen myötä saatiin myös loistava tilaisuus sijoituskoiraan Kennel Jatakabik'sesta. Lotta-neito tuli kesällä taloon ja on hurmannut kaikki eloisuudellaan.

Näyttelymenestykset ovat olleet suht hyviä, tarpeeksi hienoja meille näin aloittelijoina. Katsotaan tulevaisuuteen josko siellä olisi parempia sijoituksia tiedossa, koskaan ei voi tietää mitä tuleman pitää. Uusia yllätyksiä saattaa olla tulossa vaikka kuinka paljon : )

17.8.2008

Kotinäyttely Heinolassa. Kehään ilmoitettu Navida ja Ringo normaaliin tapaan.
Ringo ERI JUN-1 ja PU3 ja kaupan päälle vielä SERTI!!!! : ) : ) MAHTAVA TUNNE!!!!
Kaiken huipuksi Ringon veikka Pazzo otti JUN2 sijan ja oli PU4 saaden VARA-SERTIN!!!! Mahtavat sijoitukset veljeksille ; )
Onnittelut veljesten kasvattajalle Marjalle mahtavasta viikonlopusta ja hienoista tuloksista poikien parissa! Kiitokset upeasta miehestä!!!

Navida ei ihan niin hyvin pärjännyt, mutta ottaen huomioon neidin lyhyen uran tällä näyttelysaralla, niin ollaan täysin tyytyväisiä neidon tulokseen. Nasu ERI AVO4, ei sijoitusta PN kehässä.

ringon_serti_kotareille.jpg


31.07.- 03.08.2008

Lähdettiin Kuopioon näyttelyyn koko perheen voimalla. Ja tietysti matkassa mukana oli myös Taina ja Timppa, kuten myös moni muu. Reissu oli mahtava, hauskaa oli ja porukka hitsautui viikonlopun aikana hienosti yhteen. Juttu luisti ja pieniltä piloiltakaan ei säästytty, Niko varsinkaan : ) Kuten en kyllä itsekään, kaikkine jalkojen pesujeni kanssa ; )
Ihana oli saada uusia tuttuja!
Näyttelyiden tulokset Navidan kohdalta aivan mielettömät. Todella onnellinen olen Nasun lauantain ERI:stä ja sen kyllä kuuli kaikki. Juoksin nimittäin kehästä kiljuen pihalle : ) Noo, sellaista sattuu, kun on oikein iloinen, minulle ainakin : )
Ringon tulokset ei ihan niin mieltä lämmittäviä sitten olleetkaan : ( Kaksi H:ta ja vain yksi EH!! Sen siitä saa, kun toivoo vaihtelua tuohon jatkuvaan EH:n.

19.07.2008

Pieni prinsessa on kotona ja kotiutuminen on mennyt hienosti. Lotta on kovaa vauhtia tutustunut kavereihin ja Wilmakin perheineen on jo käynyt katsomassa uutta kamuaan : )
Sydämet Lotta vie mennessään kaikilta, joihin on törmännyt.

13.07.2008

Nyt voi jo kertoa meille tulevan "perheenlisäystä".
Uusi pikku prinsessa tulee viikon päästä taloon Kennel Jatakabiksesta
Jatakabi's Without A Doubt, kotoisammin Lotta/Lore tulee meille sijoitukseen.
Tainalle kiitos luottamuksesta antaa tämä pienokainen meidän hoiviin : )
Mielenkiinnolla odotamme mitä tästä pikku neitokaisesta tulee.
Pentu vaihtui viime metreillä hammaspuutoksen takia, mutta onni matkassa kuitenkin. Saatiin neito jonka nassuun olin rakastunut jo heti kättelyssä : )
lore_kotareille.jpg
  

05.07.2008

Näyttelyreissu Mikkelissä ja oli aivan varmasti kesän kohokohta!! Ringo sai ensimmäisen ERI:nsä ja aivan mielettömän loistavan arvostelun!!! Kaiken kruunasi PU sijoitus.
JESS JESS IHANAA!!!!!!
Kyllä oli ihana soittaa kasvattaja Marjalle mahtavat uutiset, ollaanhan meillä ERI:ä odotettu jo aika monta näyttelyä edeten tasasen varmalla EH:lla eteenpäin.

mikkeli.jpg

Onnittelut kasvattajalle ERINOMAISESTA ukkelista : )

31.06.2008

Päivä hurahti vauhdilla ohitse ihaillessamme Pipsan ja Waltsun vauveleita Iso-Äinäällä Tainan ja Timpan kotona. Mielenkiinnolla odottelemme miten pennut alkavat kasvamaan ja kehittymään ; ) Kiitos kivasta päivästä Äinään suuntaan!

17.05.2008

Navidan elämän ensimmäinen näyttely! Tulos EH4 avoimessa luokassa. JIPPII!!!!! Taitaa emäntä itse aliarvioida koiraansa ; )

navidan_eka_nyttely.jpg


11.05.2008

Kävimme Mäntyharjulla minun kotonani. Olin jo talvella toivonut isältäni että hän tekisi koirille "mittatilaustyönä" koirankopin. Sain itse hieman toivoa millainen sen pitäisi olla ja mitoiltaan tietysti sitä luokkaa että sinne useampi havaneesi yhdessä sopisi : )
Koppi oli vihdoin valmis kotiin koirien kovaan käyttöön kuljetettavaksi ; ) Täytyyhän kopissa tietysti ikkunakin olla mistä voi vaikkapa sateisena päivänä kurkistella joko voi pihalle mennä kastumatta : ) 
Kiitos isälleni suuresta työstä, jonka hän teki tehdessään koirillemme kunnollisen pikku kodin!

 

koirien_kotia_kotareille_2.jpg koirien_koti_kotarille.jpg

 

 

 

Takaisin etusivulle