23.09.2012

Pennut ja Unelma voivat mainosti ja painot ovat hienosti nousussa. Jokaisella pennulla on reilusti kaksinkertaistunut paino syntymästä. Pennut ovat vilkkaita, liekö isäänsä tulleet :D


16.09.2012

Viimeinenkin Lotan pennuista on muuttanut uuteen kotiin ja kotiin jäi asustamaan Bertta. Bertan ja Ellin väliltä oli vaikea valita, mutta päätös tuli kuitenkin tehtyä.

13.09.2012

Unelman ja Uunon pennut syntyivät. Pentueeseen syntyi 4 urosta ja yksi ainokainen tyttö. Väriltään porukka on mustavoittoista, jokaisella enemmän tai vähemmän valkoista jossakin kohtaa. Joukkoon mahtui myös yksi lehmälaikullinen poika, jonka laikut ovat ruskeita. Emo ja pennut voivat mainiosti <3 <3

11.09.2012

Kesä meni nopeasti pentuja hoidellen ja nyt onkin tullut aika jolloin koti hiljeni hetkeksi Lotan pentujen jäljiltä. Tällä hetkellä kotona on kaksi Lotan narttupentua joista minä arvon tällä hetkellä kumpi jää kotiin kasvamaan. Oli pakko tehdä tälläinen ratkaisu, kun en osannut päättää kumman tahdon jäävän kotiin.
Lotan pennut saivat jokainen ihanat kodit ja kuulemme kakaroista jatkossakin :)
Pari heistä tulee varmastikin myös näyttelyissä pyörähtämään tulevaisuudessa.
Kotiin jäi Lotan ja Tuuren pentueesta tytteli kasvamaan ja toinen pojista meni sijoitukseen Kirsille ja Vesalle.
Nyt meillä keskitytään Unelman ja Uunon pentujen odotukseen <3 <3


28.06.2012

Lotan ja Tuuren pennut syntyivät. Lotta kävi synnyttämässä Äinäällä Tainan hoteissa, koska minusta oli varmempi niin edellisen synnytyksen vaikeuksien jäljiltä. Tällä kertaa kaikki meni kuitenkin mainiosti ja synnytys oli todella helppo. Pentuja on nyt talossa 5, kaksi urosta ja 3 narttua. Emo ja pennut voivat loistavasti :)


16.06.2012

Kotkan näyttelyssä ja meillä meni loistavasti :)
Uuno oli nuorten luokan ykkönen ERI SA:lla ja sijoittui paras uros kehässä toiseksi, saaden itselleen SERTIN ja VARA-CACIBIN!!
Voiko emäntä onnellisempi ollakaan, tämän tunteen muistaa varmaan aina <3 <3
Unelman kehä meni kanssa hyvin, neidon ollen junnuluokan kakkonen ERI:n kera. Emäntä joutui neitosen kanssa kehään suoraan Uunon menestyksen jäljiltä ja pakko myöntää että ihan ei pää pysyny perässä ja sen huomasi sekä koirasta että emännästä ;)
Tästä on taas hyvä jatkaa :D


28.04.2012

Näyttely Lahdessa, kotinurkilla. Uuno on taas kehissä kunnolla ja sai emäntänsä iloiseksi hienolla esiintymisellään. Jätkä voitti oman luokkansa ja sijoittui PU kehässä neljänneksi ja tienasi itselleen varasertin :)
Unelma loikki kehässä itselleen EH:n. Neitonen tarvitsee reilusti treeniä, sen verran malttamaton tapaus on kyseessä :D


20.04.2012

Alkuvuoden hiljaisuuden jälkeen meillä on avattu näyttelyissä käynti pitkän tauon jälkeen. Kävimme Lohjalla havannalaisten erkkarissa talon "nuorison" kanssa, eli matkassa oli Uuno ja Unelma. Unelma kisasi junnuissa ja joutui tyytymään EH:n. Tosin olemme tulokseen aivan tyytyväisiä, sillä neidolla on kehäharjoitukset olleet todella vähissä minun työ ja opiskelukiireitten takia. Lisäksi neito on pudottanut noin puolet turkistaan karvan vaihdon takia, joten siihen nähden tulos oli aivan hyvä.
Uuno kisasi ensimmäisen kerran nuorten luokassa ja joutui myös tyytymään EH:n. Herrakin tarvitsee treeniä lisää kehiä varten. Jostain syystä on meijen ukkelilla ollut jo jonkun aikaa "oma tahto" varsin kova ja esimerkiksi pöydällä seisominen on yhtä tappelua. Herra ei tahtoisi millään seisoa kunnolla.
Näistä tuloksista on hyvä jatkaa taas etiäpäin :)

19.04.2012

Käytiin silmä- ja polvitarkeissa Lahdessa ja tulokset olivat vallan mukavia meille :)
Unelmalla terveet silmät ja 0/0 polvet!
Iineksellä silmätarkki uusittiin ja neitosen silmät on edelleen terveet!