Uutiset 2013

Kun on päivitykset jääneet ajallaan tekemättä, en ala niitä jälkikäteen laittamaan. Vaan teen tiivistelmän meidän vuodesta 2013!

Näyttelyitä tuli käytyä jonkun verran ja tulokset olivat kivoja. Omat kasvatit Uuno ja Bertta ovat pärjänneet paremmin kuin olen uskaltanut edes haaveilla. Eikä noissa Nanin ja Lenninkään tuloksissa hirveästi moittimista ole.
Bertta sai heti ensimmäisessä näyttelyssään SERTIN ja oli PN3 tiukassa kisassa. Tämän lisäksi neitokainen on saanut useamman varasertin ja oli Lahden näyttelyssä Royal Caninin ROP-juniori omassa rodussaan. Isossa kehässä tuomari katseli pitkään neitoa ja tutkikin tämän vielä erikseen. Mutta ei päässyt enää jatkoon tämän jälkeen. Tosin me ollaan jo tuosta todella onnellisia.
Uunokin on kiinnittänyt itsensä tasaiseen luokkasijoitus ja SA:n saantiin näyttelyissä. Pari varasertiäkin on Uuno hankkinut. Ne pari oikeaa vaan vielä antaa odottaa itseään.Pienestä ukosta olenkin vallan ylpeä!

Tämän vuoden aikana meille tuli Kennel Abenditoksesta narttu. Neidon nimi on Abendito's Jumpy Mirabella, eli kotoisammin Elisabeth. Neito on aivan ihana!! Kiitokset Outille luottamuksesta antaa tämä neito meille asustamaan.

Muuten tämä vuosi ei ole tuonut mitään uutta tai erilaista elämäämme. Koirien kanssa harrastetaan ja ulkoillaan.